Facebook Livestream

Dagelijks maken bijna 10 miljoen Nederlanders gebruik van de sociale netwerksite Facebook. Het gebruik van video groeit sterk en sinds kort is live uitzenden op Facebook mogelijk. Waardoor een live video door een onbeperkt aantal gelijktijdige kijkers kan worden gevolgd.

Door gebruik te maken van de virale kracht van sociale media in combinatie met een Facebook Live Stream kan het bereik van een video uitzending en de interactie met (potentiële) klanten enorm worden vergroot.

Wij beschikken over speciale professionele apparatuur en satelliet en 4G verbindingen waarmee we, ongeacht de locatie van het event, een uitzending in hoge (HD) kwaliteit live kunnen uitzenden naar elk gewenst Facebook account.

Er zijn uitgebreide statistieken beschikbaar waarmee er achteraf het effect en bereik van de uitzending kan worden geanalyseerd.

Ik adviseer je graag over de mogelijkheden van een Facebook Livestream.

Michel Houtenbos - CEO Mobicam

Facebook reacties

Facebook biedt optioneel de mogelijkheid om tijdens een live uitzending ook een chat module in te schakelen waarmee kijkers interactief kunnen reageren.

Smartphone en Tablets

De Facebook player kiest automatisch de beste afspeelkwaliteit voor de kijker als de standaardwaarde. Gebruikers kunnen ook handmatig kiezen voor een kwaliteit om naar te kijken. Hierdoor is het mogelijk de live stream vanaf elk device wereldwijd te bekijken en niet alleen met een snelle WiFi verbinding maar ook via 3G of 4G mobiel internet.

Viral Video

Zodra een (live) video op bijvoorbeeld Facebook of Twitter gedeeld wordt spreek je over een een virale video.
Hoe meer kijkers, hoe meer exposure en mogelijke interessante leads. Door de kracht van sociale media kan een video binnen enkele minuten door tienduizenden personen gelijktijdig worden bekeken.

Meer weten over Facebook Livestream?

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.