Bedrijfsfilm

Een bedrijf, product of dienstverlening kan door een bedrijfsfilm video visueel worden vertaald waardoor (potentiële) klanten binnen enkele minuten een sterke indruk hiervan krijgen.

Een bedrijf- of productfilm maken wij volledig op maat. Wij bieden totaaloplossingen maar kunnen ook alleen het camera productie werk verzorgen en samenwerken met andere leveranciers.

Ik adviseer je graag over de mogelijkheden van een bedrijfsfilm.

Michel Houtenbos - CEO Mobicam

Productie

De kracht van een bedrijf- of productfilm vormt het script waarin wordt bepaald wat de sterke punten van het bedrijf, product of dienst zijn. Wij werken intensief samen met diverse professionals die ondersteunen bij concept en realisatie van webinar, bedrijfsjournaals en videoproducties.

Facts & Figures

71%

Consumenten vinden dat video het beste middel om een product tot leven te brengen

52%

Marketingprofessionals noemt video de content vorm met het meeste rendement

Full Service

Wij maken gebruik van innovatieve mobiele flightcases waardoor al onze professionele apparatuur eenvoudig kan worden geplaatst op locatie. Naast 1 of meerdere camera’s kunnen wij ook het licht en geluid verzorgen.

Meer weten over een bedrijfsfilm?

=

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.