Crew

Achter de schermen van Mobicam staan ervaren professionals met jarenlange ervaring en specifieke kennis binnen hun audiovisuele vakgebied. Onze camera- en geluidexperts en regisseurs verzorgen de producties voor al onze opdrachtgevers tijdens (live) uitzendingen.

Voor grote evenementen beschikken wij ook over een groot netwerk van freelancers welke wij kunnen inhuren voor tijdelijk extra capaciteit.

Ik adviseer je graag over de mogelijkheden voor het inzetten van ons professionals.

Michel Houtenbos - CEO Mobicam

Broadcast Personeel

Onze crew heeft ruime ervaring in het verzorgen van live broadcast uitzendingen voor televisie. Wij werken samen met alle grote omroepen en onze apparatuur en aansluitingen is hier ook volledig geschikt voor.

AV Personeel

Ons Audiovisueel personeel kan voor een breed scala aan opdrachten worden ingezet. Van cameraman tot schakeltechnicus en van regisseur, evs operator, titel operator tot aan livestream expert. Ons AV personeel verzorgt de HD registratie van een evenement van begin tot eind.

Freelancers

Tijdens grote evenementen maken wij gebruik van een groot netwerk van freelance professionals welke wij kunnen inhuren voor tijdelijk extra capaciteit. Ben je zelf een freeelancer dan komen we graag met je in contact.

Meer weten over onze crew?

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.