Live Stream en Webcast

Tijdens bijvoorbeeld evenementen, seminars, persconferentie, productpresentaties, vergaderingen, openingen, concerten, congressen en trouwerijen was het een vereiste dat uw klant, gast of medewerker fysiek de locatie bezoekt om hier aan deel te nemen.

Met onze live stream oplossingen kunnen wij vanaf elke locatie wereldwijd een live stream in hoge kwaliteit verzorgen via internet.

Wanneer er geen internet verbinding aanwezig is kunnen wij gebruik maken van ons 4G netwerk of internet via de satelliet.

Ik adviseer je graag over de mogelijkheden van live streams en webcasts.

Michel Houtenbos - CEO Mobicam

Platform Onafhankelijk

Voor de publicatie van de live stream ondersteunen wij, naast alle grote platformen zoals YouTube, youtube.com en Facebook, ook oplossingen bij uw eigen hosting provider zoals Wowza Media Server in combinatie met bijvoorbeeld JWplayer. Doordat we werken met de standaard RTSP en RTMP protocollen ondersteunen we nagenoeg elk platform.

Locatie Onafhankelijk

Om uitzendingen vanaf elke locatie mogelijk te maken beperken we ons niet tot de op de locatie aanwezige internet verbinding.

Mobicam beschikt over verschillende mobiele 4G hotspots en daarnaast over satelliet internet waarmee wereldwijd er een stabiele en snelle verbinding kan worden opgezet.

Live Webcast

Wij zijn gespecialiseerd in het volledig ontzorgen van onze opdrachtgevers op het gebied van live webcasts. Achter de schermen verzorgen wij alle technische benodigdheden van 1 tot een multicamera opstelling inclusief licht en geluid.

Hierdoor worden vergaderingen, seminars en congressen toegankelijk zonder reistijd of de huur van een locatie.
Achteraf kan de webcast worden bewerkt en als OnDemand video worden aangeboden.

Meer weten over Live Streaming en Webcast?

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.