Meercamera registratie

Een televisie programma, sport of zakelijk evenement, concerten, kerkdiensten, theaterstuk of productpresentatie kunnen wij met meercamera haarscherp in beeld brengen en live uitzenden op televisie, live stream of op Social Media. Registratie kan plaatsvinden in een studio met vaste regie of door onze mobiele regie op elke gewenste locatie.

Onze apparatuur is geschikt om in HD kwaliteit op te nemen en live uit te zenden. Daarnaast beschikken we over alle benodigdheden inclusief een ervaren crew om een volledige professionele registratie te verzorgen.

De opnames worden vastgelegd op speciale harddisks waarmee in hoge kwaliteit er achteraf bewerking op kan worden toegepast.

Ik adviseer je graag over de mogelijkheden van meercamera registraties.

Michel Houtenbos - CEO Mobicam

Achter de schermen

Mobiele regiesets

Voor meercamera opdrachten zetten we onze mobiele HD regiesets van verschillende formaten en mogelijkheden in.
De sets kunnen uitgevoerd worden met professionele studio camera’s en worden gecombineerd met compacte remote camera’s.
Op alle camera’s wordt kleur gecorrigeerd en zijn voorzien van return video, tally, shading en intercoms.

Videoschermen

Onze regie kan naast het aansturen en schakelen van camera’s ook grote videoschermen en televisies op een evenement of locatie aansturen. Middels schermregie kunnen we introductie filmpjes, logo’s, powerpoint presentaties worden afgewisseld met live camera’s zodat het publiek in de zaal of studio alles kan volgen.

Meer weten over meercamera registraties?

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.