Opdrachtgever Brand New Live / 24 Kitchen

24 kitchen heeft bijna 250.000 leden op hun Facebook pagina. Mobicam streamde met 4 camera’s live vanaf het Foodlovers weekend de kook workshop van Estee en Moenir op de 24 kitchen Facebook pagina.
Over de 100.000 kijkers op de Facebook pagina volgde Live de interessante workshops en een flinke lijst van positieve reacties en interessante vragen.

De vraag

Voor de 2e keer waren we weer door onze opdrachtgever New Brand Live gevraagd om voor het publiek de handelingen en de presentaties op de schermen weer te geven met meerdere remote camera’s. Door 2 remote camera’s boven de keuken te hangen konden we mee kijken op een groot scherm hoe de specialisten hun gerechten klaar maakten. Daarnaast registreerde we de complete camera registratie en zonden 2 workshops uit live op de Facebook pagina van 24 Kitchen.

4

Remote camera’s

April 2016

Realisatie

100.000 +

Kijkers

2

dagen event

Live Streamen op Facebook

Het live streamen op Facebook op een TV achtige manier met meerdere camera’s is een zeer krachtige tool om uw volgers en leden van de pagina te bedienen. Mobicam beschikt over de juiste encoders en ervaring om ook voor uw bedrijven/fan pagina live te streamen. Denk aan product presentaties, concerten, sportwedstrijden , workshops, events, congressen, kerk uitzendingen etc..Ook is de mogelijkheid om meerdere streams aan te bieden voor alle sociale media platformen zoals Youtube , twitter , Linkedin , Persiscope , Google hangout etc

Achter de schermen

Om de Kok’s en hun handelingen doeg te kunnen volgen zetten wij 4 remote camera’s in. Het voordeel is dat je geen 4 cameramensen nodig hebt,maar 1 remote camera operator die 4 camera’s vanaf de regie op afstand bedient. Daarnaast is het ook zo dat het zicht van het publiek ook niet word belemmert door een cameraman. Deze remote camera’s zijn heel slank en onopvallend te plaatsen in de ruimte waardoor het event een event blijft en geen TV operatie.