Het Project

De talkshow gaat niet alléén over beleggen. Samen met Valentijn ontvangt Wilfred wekelijks twee gasten en gaan zij dieper in op de onderwerpen financiële keuzes, ondernemen, de politiek, de toekomst en alles wat verder nog ter tafel komt. Het programma peilt wekelijks de financiële stemming van consumenten op een markt ergens in het land. In de rubriek Geldgeheimen geven de gasten inzicht in hun financiële geheimen.

De vraag

– Het verzorgen van een 4 Camera HD regieset
– Leader shots en promo draaien voor RTLZ
– Lichtontwerp. Geluidsontwerp
– Video items draaien op de markt op diverse locaties in Nederland
– Technische crew inclusief Regisseur
4

Camera’s

12

Afleveringen

80000

TV kijkers

24

gasten

Fullservice

Naast de registratie van het programma Beleggen International verzorgde wij met een DJI Ronin en een canon C100 MKII de leadershots en de promo voor RTLZ.
Door het inzetten van deze geavanceerde techniek kunnen we zeer dynamische maar vloeiende bewegingen maken. En in combinatie met filmlenzen en de juiste crew krijg je hele rijke filmbeelden.

Achter de schermen

Het TV programma is opgenomen in de Hallen Studio’s te Amsterdam waar we de regie in de TV Studio plaatsten. Het programma zelf werd in de “Greenroom” opgebouwd waarbij we tijdens de opname door de ramen naar de mensen konden kijken in de Foodhallen. De volledige bouw van de regieset en het decor met belichting starten we om 06:00 in de ochtend zodat we strak om 10:00 met Wilfred en Valentijn konden opnemen.