Het Project

ONVZ Zorgverzekeraar biedt elk jaar opnieuw een platform aan goede, doeltreffende ideeën voor een betere zorg. Het beste idee belonen zij met 10.000 euro. De finale van het Beste Zorgidee van 2015 vond op 11 november plaats in het Krant Café van De Telegraaf, onder leiding van Elsemieke Havenga.

De vraag

Opdrachtgever: De Telegraaf
Wij verzorgde voor de 2e keer de complete live registratie en live stream via Youtube voor Het beste zorgde van Nederland voor ONVZ. Ook de complete zaalversterking en geluidstechniek werd door Mobicam verzorgd en bediend.

5

Camera’s

2015

Realisatie November

800+

Kijkers

60 min

Live op Youtube

Apparatuur

3 studio camera’s op osprey met 2 remote camera’s. Volledige HD regieset met geanimeerde titels en diverse video instarts.
Livestream encoder voor de live stream naar youtube. 8 draadloze microfoons en een uitgebreid speaker systeem van Meyer sound. Programma en ISO opname ten behoeve voor een compilatie en een item in Koffietijd

Achter de schermen

Achter de schermen werken we heel nauw samen met onze klant De Telegraaf om alle ideeën om te zetten in techniek. En daarnaast zorgen dat alle content en graphics in het juiste werkbare formaat word aangeleverd.