YouTube Live Stream

YouTube heeft meer dan een miljard gebruikers. Dat is bijna een derde van alle mensen die internet gebruiken. En elke dag worden er honderden miljoenen uren aan video’s bekeken. Naast OnDemand video’s ondersteunt YouTube nu ook Live Streams waarmee we een event live uitzenden op YouTube. Door gebruik te maken van de kracht van sociale media kan de live uitzending gelijktijdig door een onbeperkt aantal gelijktijdige kijkers worden gevolgd.

Door gebruik te maken van de virale kracht van sociale media kan het bereik van een video uitzending en de interactie met (potentiële) klanten enorm vergroot worden.

Wij beschikken over speciale apparatuur en satelliet en 4G verbindingen waarmee we, ongeacht de locatie van het event, een uitzending in hoge (HD) kwaliteit live kunnen uitzenden naar elk gewenst YouTube kanaal.

Er zijn uitgebreide statistieken beschikbaar waarmee er achteraf het effect en bereik van de uitzending kan worden geanalyseerd.

Ik adviseer je graag over de mogelijkheden van een YouTube Live Stream.

Michel Houtenbos - CEO Mobicam

YouTube Live Chat

YouTube biedt optioneel de mogelijkheid om tijdens een live uitzending ook een chat module in te schakelen waarmee kijkers interactief kunnen reageren. Kijkers zijn beperkt tot maximaal 200 tekens per bericht en maximaal 3 bijdragen per 30 seconden. Reacties na afloop van het evenement worden onder de speler weergegeven nadat de stream is beëindigd. De reacties kunnen door een in te stellen moderator worden beoordeeld alvorens ze worden geplaatst.

Smartphone en Tablets

De YouTube player kiest automatisch de beste afspeelkwaliteit voor de kijker als de standaardwaarde. Gebruikers kunnen ook handmatig kiezen voor een kwaliteit om naar te kijken. Hierdoor is het mogelijk de live stream vanaf elk device wereldwijd te bekijken en niet alleen met een snelle WiFi verbinding maar ook via 3G of 4G mobiel internet.

Viral Video

Zodra een (live) video op bijvoorbeeld Facebook of Twitter gedeeld wordt spreek je over een een virale video.
Hoe meer kijkers, hoe meer exposure en mogelijke interessante leads. Door de kracht van sociale media kan een video binnen enkele minuten door tienduizenden personen gelijktijdig worden bekeken.

Meer weten over YouTube Live Stream?

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.